Scroll to top
© 2018, Sqriba

Vacature


Chiël Klinkenberg - 14/01/2019 - 0 comments

SQRIBA is een schrijfrobot, speciaal ontwikkeld om kinderen goed te leren schrijven.

De Sqriba lesmethode nodigt kinderen uit om effectiever te oefenen en meer tijd aan schrijfvaardigheid te besteden. Door het letterspoor te volgen op het scherm en de beweging van de sturende pen te voelen, worden letters meteen juist aangeleerd of geperfectioneerd. De kinderen zijn zich bewuster van hun handschrift, maar bovenal vinden kinderen het ontzettend leuk om te doen!

Voor ondersteuning in de klas heeft SQRIBA de flexibelste bijbaan voor iedereen die affiniteit heeft met kinderen en lesgeven. Na een opleiding van onze schrijftherapeut, ga je deel uit maken van SQRIBA, voor het delen van schrijfkennis.

Wil je beginnen met lesgeven stuur je cv naar info@sqriba.com

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *