Scroll to top

Op donderdag 7 februari 2019 organiseert Like2Share bij het Museum voor Communicatie in Den Haag de 2e editie van het congres Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs. Tijdens dit evenement maakt u kennis met de nieuwste ontwikkelingen, woont u spreekbeurten bij van experts en ontmoet u gelijkgestemden.
Technologie biedt het onderwijs veel kansen. Maar ook zet het ons soms voor het blok. De best opgeleide oncoloog ter wereld is een kunstmatige intelligentie, en steeds meer functies die traditioneel worden ingevuld door mensen, zullen in de toekomst worden uitgevoerd door robots.

Welke banen zijn future-proof? Waar gaan we heen? Wat maakt dit uit voor hoe we ons onderwijs inrichten? Maar ook: wat kunnen robotica en kunstmatige intelligentie betekenen voor het onderwijs zelf?
Wilt u hier meer over weten, kom dan kennismaken met het onderwerp op het Like2Share evenement Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs.

Sqriba presenteert een sessie over motorische vaardigheden aanleren in de klas met behulp van een Robot. Het programma is opgezet vanuit een breed perspectief op maatschappelijke ontwikkelingen die samenhangen met robotica en kunstmatige intelligentie. Onder andere onderwerpen als de impact op de arbeidsmarkt en het huidige primair proces op scholen komen aan bod. Het wordt een dagvullend programma met presentaties, workshops en demonstraties. De ontvangst is vanaf 9:30 uur, en het programma vangt aan om 10:00 uur. We sluiten af rond 16:00 uur. U kunt de website van het congres bezoeken op: https://www.onderwijsenrobotica.nl/

 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *