Scroll to top

Sqriba’s Leveren in België

Vorige week was het een klein beetje feest, we mochten namelijk de grens over naar België. Onze eerste Sqriba’s konden we plaatsen bij de Kleine Prins in Diest.

Sqriba op proef.

Maar voordat we naar België mochten afreizen waren we eerst op bezoek bij de Wegwijzer in Spijkenisse en bij het Signum onderwijs in Rosmalen locatie Campus aan de lanen. De komende vier weken gaat Sqriba ook hier aan de gang om de kinderen te helpen het schrijven te verbeteren. Wij zijn reuze benieuwd naar de ervaringen van de scholen en van de kinderen. Wil jij ook een Sqriba Proefplaatsing? Meld je hier aan.

België.

Donderdag mochten we dan 217 km verderop bij de Kleine Prins de Sqriba’s installeren. Super leuk om te zien dat het team enthousiast mee keek naar de Sqriba. Om te zorgen dat alles vlekkeloos van start gaat zijn we door het systeem gegaan en hebben we nog een keer kunnen zien hoe de Sqriba te werk gaat. Hier konden de leerkrachten die nog niet met de Sqriba in aanraking waren gekomen even zelf voelen hoe dit was, en de reacties waren positief.

Zorgeloos.

Als Sqriba willen we er altijd voor zorgen dat de implementatie van de Sqriba vlekkeloos verloopt. Daarom waren we nu ook weer aanwezig om zorg te dragen dat de Sqriba vanaf het begin goed staat en dat alle vragen ter plekken beantwoord kan worden.

Op naar nog meer succesverhalen in Nederland en België en wie weet waar nog meer.

 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *