Scroll to top

Minor kinderfysiotherapie

 

Hoe leuk is het om voor een groep studenten te staan en de Sqriba te mogen demonstreren.

Afgelopen week mocht ik aanwezig zijn in het Get-lab (Gezondheid en Technologie Laboratorium) van Avans Hogeschool in Breda. “Het GET-LAB is een plek bij Avans Hogeschool in Breda waar onderwijs, onderzoek en het werkveld samenkomen. Het lab heeft als doel om de krachten te versterken door technologie in te zetten voor goede zorg. Het streven is dat (toekomstige) zorgprofessionals zich ontwikkelen tot hulpverleners die zorg op maat leveren met behulp van technologie”. Hier in het Get-lab stond ik uitleg te geven over de Sqriba, onze doelen en werkwijze. Voor mij zaten studenten van de minor kinderfysiotherapie aandachtig te luisteren.

Zelf ervaren

Na de uitleg en demonstratie konden de studenten zelf ook ervaren hoe de Sqriba te werk ging en ondanks dat je de werking van een afstand ziet, blijft iedereen verbaasd over het gevoel wat je krijgt als je de Sqriba daadwerkelijk gebruikt.

Nu vanuit een andere invalshoek kwamen er een hoop vragen naar voren. Het is leuk om te zien hoe de gedachtegang vanuit de fysiotherapie verschilt met die van leerkrachten uit het basisonderwijs.

Proefplaatsing

En nu is het tijd om in de komende weken de volledige waarde te ervaren van de Sqriba. Ook hier In het Get-Lab plaatsen wij namelijk een Sqriba zodat de studenten en eenieder die een bezoek plant, de Sqriba kan ervaren.

Wilt u ook graag een demonstratie of een proefplaatsing van de Sqriba?

Laat u gegevens achter via deze link en wij nemen contact met u op.

 

 

 

 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *